Last-minute Halloween-kostuums voor kids!

Last-minute Halloween-kostuums voor kids!
  • in Overig
  • 3
  • 750
  • 26/10/2023

Oh jee… het is al bijna Halloween en je hebt nog geen idee wat je de kids aan laat trekken. Geen zorgen want we hebben hier vijf last-minute Halloween-kostuums op een rijtje. Deze kostuums zijn natuurlijk griezelig én makkelijk bij elkaar te zoeken van kleding die je misschien al in je kast hebt hangen!

Spook

Het spook is toch wel de makkelijkste én effectiefste Halloween-kostuum die er is. Je hoeft alleen maar een wit deken te regelen. Hier knip je vervolgens twee grote gaten in voor de ogen en klaar is kees!

Mummie

Ook dit kostuum is zo geregeld! Laat je kind een witte of grijze outfit aantrekken. Daarna wikkel je je kleintje in verband of witte repen stof. Dit kan je aan elkaar knopen of met veiligheidsspeldjes vastzetten. Het voordeel is dat je kind al een witte of grijze (onder) outfit aan heeft, je hoeft dus niet heel het lichaam in te wikkelen maar een paar delen is voor het effect al genoeg!

Heks

Door make-up te gebruiken kom je ook al een heel eind! Als je het gezichtje van je kind groen maakt met kinderschmink, komt er automatisch al een klein heksje tevoorschijn. Verder heb je alleen nog maar een puntmuts en een zwart rokje nodig! Natuurlijk kan je ook een heksenpakje in de feestwinkel kopen om de outfit af te maken. Maar zonder kom je al een heel eind!

Vogelverschrikker

Om je kind om te toveren tot vogelverschrikker kan je het spijkertuinpak uit de kast trekken! Hierbij staat een geruite blouse leuk. En om het helemaal af te maken heb je nog een hoed van stro nodig. Nu is je kind klaar om iedereen te laten schrikken!

Boef

Voor dit kostuum kan je ook de kledingkast induiken. Je hebt nodig: een zwarte broek, een wit met zwart gestreept shirt én een zwarte (bivak)muts. Snel en makkelijk!

 

Heb jij al een Halloween outfit?

Lees ook:

Wow, zo kan het ook; gehaakte Halloween-kostuums voor je kind 
Meisje draagt hotdog-kostuum tijdens 'Prinsessendag' en wordt internetheld

Bron: kekmama

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Marr550

    Zo neem je je kind toch niet trick and treating, zielig gewoon. Onze oudste is the plague doctor, middelste Harry Potter, jongste elsa van Frozen 2 . Begrijp niet dat het verkledeb eng moet zijn voor kleintjes. Voor ouderen kids is het wel leuk

  • Kez

    De spook? De kostuum? Een wit deken? Wikellen? Een punt muts?

    Superleuk een artikel voor halloween, mijn favoriete feestje. Maar dit is wel heel vreemd/slordig geschreven

  • Kez

    De spook? De kostuum? Een wit deken? Wikellen? Een punt muts?

    Superleuk een artikel voor halloween, mijn favoriete feestje. Maar dit is wel heel vreemd/slordig geschreven

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50