Laat jij je kind wel eens alleen op de hotelkamer? Lezeressen vertellen…

Laat jij je kind wel eens alleen op de hotelkamer? Lezeressen vertellen…

Het blijft een discussiepunt, we kennen namelijk allemaal het verhaal van Madeleine McCann die uit haar hotelkamer verdween terwijl haar ouders verderop aan het dineren waren. Het zal je maar gebeuren… Hoe denken de BabyBytes-lezeressen erover? Laat je je kind alleen op de hotelkamer?

Priscilla: “Nooit”.

Roshanie: “Nee, zelfs nu ze 9 en 10 zijn nog steeds niet”.

Elsje: “No way! En dan straks het Madeleine McCann verhaal. Als je kinderen klein zijn worden ze niet voor niks ‘handenbindertjes’ genoemd. Als je er niet voor wilt zorgen omdat je jezelf belangrijker vindt, dan vooral niet aan beginnen!”

Shannon: “Hoe denk je dat Madeleine is verdwenen? Juist ja, op deze manier! Never nooit van mijn leven!”

Francisca: “Nee, absoluut niet! Er zal maar brand uitbreken of een mafklapper gaat je kamer in en neemt je kind mee… Nee, voor nog geen miljoen”.

Lees meer in de rubriek ‘Lezeressen vertellen’...

Mieneke: “Nooit gedaan!”

Madelon: “Nooit van m’n leven. Al het personeel kan zo naar binnen, je weet nooit wat er kan gebeuren”.

Eda: “Sorry, maar dan zit er echt een steekje los dit doe je gewoon niet!”

Fiona: "Nee, nooit. Thuis ook niet als mijn kind slaapt. Dan ga ik niet weg, ook niet naar de buren”.

Janina: “Iedereen heeft een ander gevoel van veiligheid! Persoonlijk zou ik mijn kinderen nooit alleen laten. En laten we eerlijk zijn, we leven in een wereld waar het ook gewoon niet meer kan!”

Michelle: “Ga lekker zonder kids op vakantie als je de vrijheid wilt hebben. Moet er niet aan denken dat er iets gebeurt of dat ze ineens wakker worden en er is niemand aanwezig. Ik zou ondanks babyfoon met camera echt niet op mijn gemak zitten”.

Nathalie: “Never nooit. Ook niet als ik maar even moet pinnen. Ze lopen altijd mee”.

Heb jij je kind wel eens alleen op een hotelkamer gelaten?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


 • Mama-M

  Natuurlijk laat je je kind niet alleen! Veel te veel gekken in de wereld. Bovendien kan een kind ook op ontdekkingsreis gaan of er kan een brand uitbreken.

  Als je wilt genieten van me-time, dan moet je maar zorgen dat ze een weekje bij opa en oma kunnen logeren, zodat je er rustig alleen op uit kan.

  Maar kinderen alleen in de hotelkamer? Dan spoor je toch niet?

 • Lady-Whistledown

  Nee. We namen onze zoon van net 1 gewoon mee in de buggy en dan viel hij wel in slaap. Of niet en dan was hij er gewoon bij in de avond. Na de geboorte van de tweede zijn we autoreizen gaan doen en overnachtten we op campings of bungalowparken. Dan gingen de kinderen slapen en zaten wij buiten op het terras.

 • Shrimp

  Ik sliep in de vakantie elke dag om 21.00 en m’n man was op de andere kamer met de andere kinderen. Hij mocht ook niet weg van mij. ( denk wel dat hij het zo zou doen, in de lobby beetje leuten.. niet helemaal weg weg.. maar nog .. ) Hij heeft elke avond zielig op z’n eigen terrasje gezeten van 21-wanneer hij naar bed ging 🤣🫣 ja sorry hoor.. vind het echt een eng idee. 21.00 was al rekken voor de kinderen qua bedtijd

 • Forevermom

  Mijn ex heeft mijn zoon wel alleen op de hotelkamer gelaten in Turkije, hoorde ik achteraf. Een hele nacht ook nog. 3 jaar geleden. Mijn zoon vertelde dat vol trots, dat hij en z'n vriendje de hele nacht op de kamer mochten gamen terwijl zijn vader en de familie die ook mee waren de stad in gingen, en die kwamen sochtends pas om 5 uur terug. Ik heb navraag gedaan bij m'n ex over dit verhaal, omdat ik het in eerste instantie niet geloofde, het zal wel uit verband getrokken zijn dacht ik. Maar nee, het was dus echt zo. M'n ex zei nog: hij kon de kamer niet uit want ik had de sleutel mee. Ja lummel, hotel personeel heeft zelf ook een sleutel, die kunnen alle kamers gewoon op. Ik was woedend!

 • XooXooX

  Oei. Ik snap dat je woedend was. Wat onverantwoordelijk!

 • Shrimp

  🫣… serieus

 • Charliecharlie

  Ben ik nou simpel of kan je een hotelkamer sowieso gewoon uit zonder sleutel? Er zit toch altijd een draaislot aan de binnenkant? En als het wel echt dicht is, nogal gevaarlijk om iemand “in te sluiten”. Kan je niet eens hulp gaan halen als er wat is of vluchten als er brand uitbreekt of zo. Echt heel onverantwoordelijk idd… om zelf naar de stad te gaan…

 • Mama-M

  Die is niet goed bij zijn hoofd. Logisch dat je woedend was.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50