Laat jij je kind wel eens alleen op de hotelkamer? Lezeressen vertellen…

Laat jij je kind wel eens alleen op de hotelkamer? Lezeressen vertellen…
  • in Kinderen
  • 5
  • 2081
  • 05/08/2022

Het blijft een discussiepunt, we kennen namelijk allemaal het verhaal van Madeleine McCann die uit haar hotelkamer verdween terwijl haar ouders verderop aan het dineren waren. Het zal je maar gebeuren… Hoe denken de BabyBytes-lezeressen erover? Laat je je kind alleen op de hotelkamer?

Priscilla: “Nooit”.

Roshanie: “Nee, zelfs nu ze 9 en 10 zijn nog steeds niet”.

Elsje: “No way! En dan straks het Madeleine McCann verhaal. Als je kinderen klein zijn worden ze niet voor niks ‘handenbindertjes’ genoemd. Als je er niet voor wilt zorgen omdat je jezelf belangrijker vindt, dan vooral niet aan beginnen!”

Shannon: “Hoe denk je dat Madeleine is verdwenen? Juist ja, op deze manier! Never nooit van mijn leven!”

Francisca: “Nee, absoluut niet! Er zal maar brand uitbreken of een mafklapper gaat je kamer in en neemt je kind mee… Nee, voor nog geen miljoen”.

Lees meer in de rubriek ‘Lezeressen vertellen’...

Mieneke: “Nooit gedaan!”

Madelon: “Nooit van m’n leven. Al het personeel kan zo naar binnen, je weet nooit wat er kan gebeuren”.

Eda: “Sorry, maar dan zit er echt een steekje los dit doe je gewoon niet!”

Fiona: "Nee, nooit. Thuis ook niet als mijn kind slaapt. Dan ga ik niet weg, ook niet naar de buren”.

Janina: “Iedereen heeft een ander gevoel van veiligheid! Persoonlijk zou ik mijn kinderen nooit alleen laten. En laten we eerlijk zijn, we leven in een wereld waar het ook gewoon niet meer kan!”

Michelle: “Ga lekker zonder kids op vakantie als je de vrijheid wilt hebben. Moet er niet aan denken dat er iets gebeurt of dat ze ineens wakker worden en er is niemand aanwezig. Ik zou ondanks babyfoon met camera echt niet op mijn gemak zitten”.

Nathalie: “Never nooit. Ook niet als ik maar even moet pinnen. Ze lopen altijd mee”.

Heb jij je kind wel eens alleen op een hotelkamer gelaten?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • Lady-Whistledown

    Nee. We namen onze zoon van net 1 gewoon mee in de buggy en dan viel hij wel in slaap. Of niet en dan was hij er gewoon bij in de avond. Na de geboorte van de tweede zijn we autoreizen gaan doen en overnachtten we op campings of bungalowparken. Dan gingen de kinderen slapen en zaten wij buiten op het terras.

  • Shrimp

    Ik sliep in de vakantie elke dag om 21.00 en m’n man was op de andere kamer met de andere kinderen. Hij mocht ook niet weg van mij. ( denk wel dat hij het zo zou doen, in de lobby beetje leuten.. niet helemaal weg weg.. maar nog .. ) Hij heeft elke avond zielig op z’n eigen terrasje gezeten van 21-wanneer hij naar bed ging 🤣🫣 ja sorry hoor.. vind het echt een eng idee. 21.00 was al rekken voor de kinderen qua bedtijd

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50