Kylie Jenner komt met nieuw merk voor baby’s op de markt

Kylie Jenner komt met nieuw merk voor baby’s op de markt
  • in Overig
  • 0
  • 866
  • 15/06/2021

De zus van Kim Kardashian, Kylie Jenner is een ondernemer pur sang. Met haar beautyproducten verdiende ze zo veel geld dat ze ooit werd uitgeroepen tot jongste miljardair van de wereld. Maar dat houdt haar niet tegen om nieuwe dingen op te starten, zoals een nieuw merk voor baby’s…

De 23-jarige Kylie zou volgens Page Six druk bezig zijn met het oprichten van een nieuw label voor baby’s. De mama van drie heeft zich blijkbaar laten inspireren door haar 3-jarige dochter Stormi Webster. De geruchten voor de nieuwe babylijn kwamen op gang nadat Kylie een foto van haar dochter op Instagram had geplaatst met daarbij @Kyliebaby. Op deze pagina is echter nog helemaal niets te zien, behalve dat er al bijna 700.000 volgers zijn.

Lees ook
Hoe krijg je poep uit babykleding?

Patent

Toch is Page Six ervan overtuigd dat er een babymerk in de pijpleiding zit, omdat Kylie een jaar geleden patent aanvroeg voor een babylijn. Het gaat dan niet alleen om baby skincare-producten, maar ook om kleding, flesjes, kinderwagens en luiertassen.

Wij zijn heel benieuwd en houden je op de hoogte!

Bron: HLN.be

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50