Koppel zoekt oppas om mee te gaan op familievakantie naar Bahamas

Koppel zoekt oppas om mee te gaan op familievakantie naar Bahamas

Een Brits koppel plaatste wel een heel merkwaardige oproep op een oppas-app. Het stel gaat in de kerstvakantie met het hele gezin naar hun vakantiehuis in de Bahamas en wil graag een oppas meenemen. Het beste gedeelte: overdag ben je vrij om op het strand te zitten.

Naar bed brengen

Omdat hun eigen oppas niet mee kan, doen ze een oproep of iemand anders mee wil om hun kinderen van twee en vier jaar ‘s ochtends te helpen en ‘s avonds naar bed te brengen. Ze bieden de nanny naast een eigen kamer en een vliegticket naar het tropische paradijs, ook nog een riant salaris.

Kerst

Het baantje bleek populair, een paar seconden na het plaatsen stroomden de reacties al binnen. Het enige nadeel van dit reisje is dat je zelf geen kerst met je familie kan vieren. Aan het aantal reacties te zien, kiezen veel jonge nanny’s voor een reisje Bahamas.

Zou jij een nanny mee willen op vakantie?

Foto: Metro

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50