Kersverse moeder Kelly Osbourne wil zoontje (nog) niet met wereld delen

Kersverse moeder Kelly Osbourne wil zoontje (nog) niet met wereld delen
  • in Moeder
  • 1
  • 1168
  • 05/01/2023

Realityster Kelly Osbourne is eind vorig jaar bevallen van een zoontje, maar is, volgens eigen zeggen, nog niet klaar om hem met de wereld te delen en geeft haar moeder daarmee een indirecte waarschuwing... 

Kelly's moeder, Sharon Osbourne, is een trotse oma. Tijdens de Britse talkshow The Talk liet ze weten dat haar 38-jarige dochter Kelly is bevallen van een zoon, genaamd Sydney. Blijkbaar was Kelly niet zo blij met die onthulling van haar moeder, want op Instagram plaatste ze een story met de tekst: “Ik ben nog niet klaar om hem met de wereld te delen. Het is niemands taak om informatie over mijn baby te delen behalve de mijne.”

Kelly Osbourne

Bevallen

Zelf heeft ze nog niets over haar zoontje op social media gedeeld. Volgens CNN is Kelly waarschijnlijk al in november bevallen. Toen plaatste ze een post met de tekst: “Oké, hier gaan we.” In mei deelde ze wel met haar volgers dat ze in blijde verwachting was.

Vind jij het vervelend als je (schoon)moeder dingen van jouw kind deelt op social media?

Lees ook:

Grenzen aangeven aan opa en oma betekent niet dat je ondankbaar bent
Actrice Demi Moore wordt oma

Bronnen: NU.nl, RTLnieuws.nl 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Sharon

    Ik geef haar groot gelijk!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50