Keira Knightley zwanger van tweede kind

Keira Knightley zwanger van tweede kind

Actrice Keira Knightley, bekend van onder andere de film Love Actually, en haar man, muzikant James Righton, verwachten een tweede kind. Het stel heeft al een dochter, Edie, die in 2015 werd geboren.

De actrice liet onlangs in een interview weten dat ze het moederschap verschrikkelijk moeilijk vindt ook al bevindt ze zich in de luxe positie dat ze goede opvang en hulp kan inschakelen voor de verzorging van haar dochter. Wat haar betreft mogen vrouwen wel wat meer waardering krijgen voor de “fysieke en emotionele marathon waar ze doorheen gaan als ze moeder worden.”

Lees ook:
8 dingen die niemand vertelt over een tweede kindje

Moederschap is moeilijk

“Ik heb enorm veel privileges. Ik heb ongelooflijk veel geluk met mijn carrière, ik kan me goede kinderopvang veroorloven en toch vind ik het verschrikkelijk moeilijk.”

Slaapgebrek, hormonale veranderingen en je relatie met je partner die verandert als je een ouder wordt. “Het zijn allemaal dingen waardoor ik elke dag het gevoel heb dat ik faal.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

3 leden zijn nu online
Aanmelden