Justin Timberlake onthult geslacht ongeboren baby van fan

Justin Timberlake onthult geslacht ongeboren baby van fan

Eigenlijk was de zwangere Maddie Putrino van plan om een feestje te organiseren om het geslacht van haar ongeboren baby te onthullen, maar toen kwam ze op een beter idee. Wat als zanger Justin Timberlake het geslacht van haar ongeboren baby kon onthullen door een selfie met hem te maken? Het liep even anders dan gepland…

Maddie is een enorme fan van Justin en heeft al meerdere concerten van hem bezocht. “Ik merkte dat Justin het erg leuk vindt om intercatie te hebben met zijn publiek”, vertelt Maddie aan Babble.com. “Hij staat erom bekend dat hij selfies laat maken met fans tijdesn zijn concerten en de Super Bowl.”

Dus voordat ze naar het concert in Albany ging, maakte ze een poster waarmee ze de zanger wilde verleiden om een selfie met haar te maken en zo het geslacht van haar ongeboren kind te onthullen. “Justin, gender reveal selfie?” luidde de tekst. Op een kleine stuk papier had ze het geslacht van haar kindje in hoofdletters geschreven, met de bedoeling dat zij die in haar handen zou houden als ze een selfie zouden maken. Maar de zanger pakte het helemaal anders aan.

Lees ook:
Justin Timberlake legt concert stil om babynieuws fan aan te kondigen

Justin Timberlake onthult geslacht

Tijdens het concert probeerde Maddie de aandacht van de zanger te trekken door har poster omhoog te houden. Maar helaas stond ze niet dicht genoeg bij het podium om een selfie te maken. In plaats daarvan pakte Justin het stuk papier aan waar het geslacht van haar ongeboren baby op stond en las het voor aan zijn publiek!

“Gefeliciteerd! Een meisje, ze krijgen een kleine prinses. Geef ze een warm applaus!” zei Justin.

Wow, wij zijn jaloers op je Maddie!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden