Justin Timberlake legt concert stil om babynieuws fan aan te kondigen

Justin Timberlake legt concert stil om babynieuws fan aan te kondigen

Dat is nog eens een manier om je zwangerschap aan te kondigen: wereldster Justin Timberlake legde zijn concert in Detroit stil, omdat hij een fan zag zwaaien met een bord waarop ze vroeg of hij haar babynieuws wilde aankondigen. Tot haar grote verrassing deed hij wat ze vroeg!

Darcell Baxtresser is al vanaf haar zesde fan van de zanger. Tijdens het concert trok ze de stoute schoenen aan en hield een bord omhoog waarop stond: “Wil je me helpen om mijn zwangerschap aan te kondigen?”

Ze had niet gedacht dat de zanger zijn concert zou stil leggen om het nieuws wereldkundig te maken: “Baby Baxtresser wordt 1 november 2018 verwacht!” De zanger gaf vervolgens de baby een bijnaam: Baby Bax.

Lees ook:
Als acteur Bill Muray je zwangerschap aankondigt...

Justin legt show stil

Aan E! News vertelt de aanstaande moeder: “Ik ben al vanaf mijn zesde fan van hem. Dus als iemand het wereldkundig mocht maken dan was hij het wel.”

Darcell was eigenlijk nog niet van plan om iemand over haar zwangerschap te vertellen, maar toen ze met vriendinnen naar het concert van Justin ging, besloot ze de stoute schoenen aan te trekken. “Ik had eigenlijk verwacht dat hij alleen het bord zou zien en misschien in het meest positieve geval er een foto van zou nemen. Maar ik had niet verwacht dat hij zijn show zou stil leggen.”

Ouders vertellen

“Toen het gebeurde, stond mijn telefoon niet stil omdat vrienden en familie die ook bij het concert waren het hadden gezien. Ik moest het mijn ouders en broers en zussen het ook meteen vertellen. Via de groepsapp verstuurde ik de video van de aankondiging en ze gingen compleet door het lint. Ik stuurde de video naar mijn echtgenoot en die had iets van ‘o wauw!!’”

De baby zal niet naar de zanger worden vernoemd, maar volgens Darcell is Justin “meer dan welkom om peetvader te worden”.

Bron: E! News
Foto: Andre Luiz Moreira / Shutterstock.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50