Juf steunt gepest meisje door hetzelfde kapsel aan te meten

Juf steunt gepest meisje door hetzelfde kapsel aan te meten

Een meisje in Brazilië werd op school gepest vanwege haar haar. De juf, Ana Barbara Ferreira, kon dat niet zomaar over haar kant laten gaan en besloot het meisje te steunen. De volgende dag verscheen ze op school met dezelfde haarstijl als haar leerling.

Volgens Ferreira was haar leerling 'verdrietig' nadat een jongetje haar had gepest. Hij had tegen haar gezegd dat haar haar 'lelijk' was. "Op dat moment kon ik haar alleen vertellen dat ze geweldig is en zich niets moet aantrekken van wat hij zegt'', schrijft Ferreira op Facebook.

'Net zo mooi als jij'

De volgende dag had ze echter wel een hele leuke manier om het meisje te steunen. Ze kwam naar school met dezelfde haarstijl als haar leerling. En die was natuurlijk behoorlijk verrast. "Toen ze me zag kwam ze naar me toegerend om me te knuffelen en me te vertellen dat ik prachtig was'', aldus de lerares. "Ik zei tegen haar: 'Vandaag ben ik net zo mooi als jij!'''

Op Facebook plaatste de juf een foto van zichzelf en de leerling. Vrij snel werd ze geprezen door diverse mensen. Daarnaast ging het snel de wereld over: het bericht is al bijna 30.000 keer gedeeld en 144.000 keer geliked. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50