John Legend wil verschoontafels in alle toiletten (dus ja, ook bij mannen)

John Legend wil verschoontafels in alle toiletten (dus ja, ook bij mannen)

Zanger John Legend springt in de bres voor alle vaders van kleine kinderen. Hij wil dat er op elk openbaar toilet een verschoontafel komt, dus ook bij de mannentoiletten.

Om dit voor elkaar te krijgen is hij gaan samenwerken met een bekend merk luiers om zo’n 5.000 verschoontafels te regelen voor openbare toiletten in de Verenigde Staten en Canada.

Lees ook:
Waarom staat de verschoontafel meestal in het vrouwentoilet?

Taak van de vrouwen?

“Het komt vaak voor dat er geen plek is om te verschonen. En op de plekken waar dat wel kan wordt blijkbaar verwacht dat vrouwen deze taak op zich nemen. Niet de mannen, terwijl dat toch niet meer van deze tijd is. Vaders die luiers verschonen is realiteit. Vaders moeten betrokken worden, en we zouden in het algemeen meer betrokken moeten zijn bij de verantwoordelijkheden van een ouder. Het is tijd dat de maatschappij zegt dat het tijd is voor verandering.”

Lees ook:
Tips voor vaders: zo kun je een luier verschonen in openbare gelegenheden

Openbare mannentoiletten

Op social media wordt het probleem van het ontbreken van verschoontafels in openbare mannentoiletten vaker genoemd en regelmatig gaan deze foto’s viraal.

Tags: Vaders

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden