Jeugdheldin Pippi Langkous straks opnieuw te bewonderen op tv

Jeugdheldin Pippi Langkous straks opnieuw te bewonderen op tv

Pippi Langkous, wie kent haar niet? Pippi krijgt opnieuw een podium omdat het populaire verhaal verfilmd gaat worden. En dat is natuurlijk hartstikke leuk voor onze kindjes!

Het begon allemaal met drie Pippi Langkous boeken van Astrid Lindgren. Deze boeken kwamen uit in de jaren 1945 en 1948. De boeken bleken zo’n succes dat ze werden vertaald in 77 talen en over de hele wereld verkocht werden. Een aantal jaar later was Pippi voor het eerst op de Zweeds-Duitse tv te bewonderen en daarna werd zij ook in Nederland geroemd.

Pippi heeft vele huishoudens geanimeerd en zal dit wellicht nu dus weer opnieuw gaan doen. De data waarop de film uitkomt is nog even onbekend, maar wij houden je op de hoogte.

Keek jij vroeger ook altijd naar Pippi Langkous?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Barbamammie79

  Niks kan tippen aan de ouderwetse serie... wedden?

  Wedden dat wij als ouders straks denken... wat een flutfilm?

  Ik weet nu al dat het gaat tegenvallen.

 • MamaJL

  Dat is vaak wel zo, hoewel... Mijn dochter is wel helemaal weg van die nieuwe Disney bewerkingen. En Marvel en DC zijn er ook niet echt veel slechter op geworden.

 • Soccer-Mom

  Als ik nu de oude serie terugkijk heb ik juist een 'oh my God'- gevoel. Pippi upgraden naar de 21ste eeuw zal vast iets leuks opleveren dat vele kinderen leuk gaan vinden. Wij zijn de doelgroep niet.

 • Barbamammie79

  Dat klopt. Maar wat ik altijd zie dat het altijd schreeuwerig druk wordt... kijk maar naar Nils Holgerson... vreselijk... alleen dat liedje al.

  En dan vinden we het raar dat kinderen druk en snel afgeleid zijn... of dingen snel saai vinden.

  Dat vind ik als moeder heel jammer. Inderdaad... ik behoor niet tot de doelgroep... maar dat ze altijd maar maken wat kinderen wensen wil niet zeggen dat het dan dus geslaagd is

  Alle Nederlandse afleveringen staan op YouTube en hebben wij op dvd.

  Deze toekomstige film gaan we zeer waarschijnlijk niet kijken

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50