Jennifer Aniston ongewild kinderloos

Jennifer Aniston ongewild kinderloos

Actrice Jennifer Aniston onthuld in een interview in Allure dat ze altijd een kinderwens heeft gehad, maar dat die wens helaas nooit is vervuld. 'Had iemand me maar aangeraden om mijn eicellen te laten invriezen.'

De Friends-actrice is heel open in het interview over het uitblijven van een zwangerschap en dat de pers er geen weet van had dat ze jarenlang van alles had geprobeerd. "Al die jaren van speculatie over een zwangerschap... Het was heel moeilijk. Ik heb IVF ondergaan, Chinese theetjes gedronken. Je kunt het niet bedenken of ik had het geprobeerd. Ik zou er alles voor over hebben gehad als iemand me had aangeraden om mijn eicellen te laten invriezen. Nu is dat een gepasseerd station.Maar ik heb geen spijt. Het is eigenlijk een opluchting dat er geen 'Lukt het?' of 'Misschien' meer is."

Speculaties over kinderwens

Jarenlang werd er gespeculeerd over haar kinderwens. Het werd geschreven dat ze die niet had of dat ze alleen maar carrière wilde maken. Aniston vond het pijnlijk als er werd gezegd dat ze egoïstisch was, dat ze ging scheidden omdat ze haar man geen kinderen wilde geven. "Allemaal leugens", zegt de actrice. En ook alle speculaties over een vermeende zwangerschap gingen haar niet in de koude kleren zitten: 'Jennifer heeft een zwangerschapsbuikje!' Vandaar dat ze in 2016 in een The Huffington Post een stuk schreef waarin ze uithaalde naar de pers vanwege hun obsessie over een eventuele zwangerschap en over het omgaan met vrouwen in het algemeen. "Ik had er zo genoeg van. Ik ben geen supermens die zich daar niet kon door laten raken."

Lees ook:

Bron: Allure.com
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50