Video: Kourtney Kardashian laat eitjes invriezen

Video: Kourtney Kardashian laat eitjes invriezen

Ze heeft al drie kinderen met haar ex Scott Disick, maar ze is inmiddels 39 en ze weet niet zeker of ze nog meer kinderen wil. Dus laat reality-ster Kourtney Kardashian voor de zekerheid haar eitjes invriezen en dat is toch wel een stuk heftiger dan ze van tevoren had gedacht.

In onderstaand fragment uit Keeping up with the Kardashians laat ze haar vriendinnen weten dat het best zwaar is om je eitjes in te laten vriezen. Want haar emoties schieten alle kanten op. Oorzaak is de hormonen die ze zelf in haar buik moet injecteren. De hormonen zijn nodig om de eicelproductie te stimuleren.

Lees ook:
Wacht niet te lang met invriezen eicellen

Video

In de video laat ze haar buik zien die onder de blauwe plekken zit van het injecteren.

Hormonen

“Mijn emoties gaan zo op en neer omdat ik mezelf moet injecteren voor het invriezen van eicellen”, zegt ze. ‘Het is echt gekkenhuis. Ik heb het gevoel dat ik uit mijn vel barst. Ik word er zo gek van, ik kan er niet echt tegen.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden