Interview Fajah Lourens: Hoe combineer je het moederschap met sporten?

Als iemand verstand van een killerbody heeft, dan is het Fajah Lourens. Daarom vroegen we deze mama om een aantal tips over sporten in combinatie met het moederschap. Wanneer pakten jullie het sporten weer op na de baby?

Alle mama’s opgelet! Ik kom jullie vanaf heden wekelijks inspireren en motiveren. Ik zal schrijven over voeding en sporten tijdens én na je zwangerschap. Daarnaast ga ik ook leuke video’s maken. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van loshangend vel op je buik, maar ook als het gaat om huilbaby’s of brutale pubers. Naast fitgirl ben ik namelijk ook al 18 jaar moeder. Lees al mijn artikelen hier.

Liefs Fajah Lourens

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Nog-even!

    Dat ze veel tijd aan haar lijf besteedt, zal best.... Maar waarom zou zij voor ons een voorbeeld moeten zijn als moeder? Wij weten helemaal niet of zij het er goed vanaf heeft gebracht als moeder en een strak lijf is daar géén bewijs van....

  • Mama-van-meisje

    Nou nog-even dat is wel heel negatief. Haar dochter zal altijd terug kunnen kijken naar t strakke lijf van haar moeder. Goede stimulans voor haar als ze kinderen heeft om vooral tijdig te stoppen met bv zodat ze op dieet kan en hooo voor dr lijf kan houden. Immers...... een strak lijf is een must voor een gelukkig leven.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50