Internetmonteur helpt oververmoeide moeder uit de brand

Internetmonteur helpt oververmoeide moeder uit de brand

Je kent dat wel als moeder: je doet van alles tegelijk en je gaat maar door. Je denkt dat je het allemaal aan kan, maar een buitenstaander denkt daar misschien heel anders over. Zoals deze internetmonteur die niet alleen zijn klus deed, maar ook even een oververmoeide moeder uit de brand hielp.

Hoe fijn is het als iemand anders je wat werk uit handen kan nemen, zodat je heel even iets kunt doen voor jezelf, dat je even wat lucht krijgt. Maar ja, de meeste moeders nemen alles op zich en denken dat ze gewoon door kunnen gaan met de hectiek van de dag.

Lees ook:
Moeder laat echtgenoot zien waarom ze moe is

Internetmonteur

Toen internetmonteur Robert Kinney langskwam om de internetverbinding van Jessica Nash Donnahoo te verbeteren, greep hij even in. Hij zag moeder Jessica druk in de weer en besloot niet alleen zijn klusje te doen, maar ook Jessica even te ontlasten.

Ze heeft een 3-jarige zoon, Sailor, die met een hersenafwijking is geboren en blind is. Hij heeft moeite om met anderen te communiceren en had blijkbaar zijn dag niet, waardoor het voor Jessica ook een zware dag was. Maar gelukkig was daar Robert!

“Toen Robert binnenkwam en aan het praten was, kwam Sailor op hem afgerend en wilde door hem worden opgetild. Robert had er geen enkele moeite mee en tilde hem af en toe op”, vertelt ze in een post op haar Facebook.

In de drie kwartier dat Robert in huis was en zich over haar zoon en het internet ontfermde, kreeg zij de gelegenheid om even zonder te worden gestoord tot rust te komen en zelfs de was op te vouwen.

Facebook

Jessica deelde haar verhaal op Facebook en dat ging compleet viraal:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50