Moeder laat echtgenoot zien waarom ze zo moe is

Moeder laat echtgenoot zien waarom ze zo moe is
  • in Moeder
  • 6
  • 46624
  • 20/10/2018

Moeders nemen nog altijd de meeste zorgtaken voor hun rekening in het gezin en dat kan dodelijk vermoeiend zijn. Echt héél vermoeiend zijn, maar dat is niet voor iedereen zichtbaar. Vooral de partner kan die vermoeidheidssignalen soms niet opvallen. Daarom heeft deze moeder iets bedacht waarmee ze aan haar echtgenoot kan laten zien waarom ze zo verschrikkelijk moe is.

Mattea Goff kreeg het idee dat ze haar echtgenoot met woorden niet duidelijk kan maken waarom ze zo moe is en besloot daarom op een andere manier uit te leggen waarom ze ’s ochtends niet altijd een goed humeur heeft. Ze maakte een paar eenvoudige schetsen die op je lachspieren werken maar de boodschap wel duidelijk overbrengen. Ze deelde haar tekeningen op Facebook die meteen viraal gingen.

Goff had niet verwacht dat ze zoveel reacties op haar Facebook-post zou krijgen. “Wat fijn om te zien hoeveel steun mensen geven.”

Hilarische tekeningen

Kijk mee en lig lekker dubbel:

vermoeidheid moeder

vermoeidheid moeder

vermoeidheid moeder

vermoeidheid moeder

vermoeidheid moeder

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50