Instagram beroemdheid haar account wordt verwijderd i.v.m. te sexy zwangere foto’s

Instagram beroemdheid haar account wordt verwijderd i.v.m. te sexy zwangere foto’s

Instagram is een medium om je foto’s, video’s en creativiteit te delen. Dit deed de zwangere influencer Sally Mustang dagelijks. Maar vandaag de dag lukt dit haar niet meer gezien zij verbannen is van Instagram om haar te sexy zwangere foto’s.

Sally Mustang en echtgenoot Mitch Gobel verwachten samen hun eerste kindje. Op Instagram liet het stel weten hoe ongelofelijk blij zij zijn. Echter is het account van Sally niet meer zichtbaar. Zij postte een foto van zichzelf naakt in bad waarop haar zwangere buik goed te zien was. Niet al te lang na deze post werd haar account verwijderd. De foto zou te sexueel zijn. 

Sally had ruim 300,000 volgers en is heel verdrietig. Zij deelde een video op het account van haar man en daarop zijn veel tranen te zien. De reden van haar verdriet is het ‘verwijderen’ van haar herinneringen, bedrijf, community, familie en creative platform. Alles wat zij heeft vastgelegd is weg. Sally maakte een tweede account aan, maar ook deze werd verwijderd.

Vinden jullie het oké om ‘sexy’ buik foto’s van jezelf op sociale media te delen?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Esme1998

    Ik heb wel eens ergere foto's oo instagram gezien. Eerlijk gezefd is dit de normaalste foto die ik tot nu toe gezien heb

  • Soccer-Mom

    Ik heb mijn blote toeter nooit online gedeeld maar als anderen dat willen doen, dan prima. Ze hebben echter rekening te houden met de algoritmes dat Instagram en andere social media gebruiken. Maar serieus? Beroemdheid??? En zoveel volgers heeft ze nou ook weer niet. Ik denk ook niet dat haar foto's zwanger waren.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50