Ingewikkelde situatie, Khloe Kardashian krijgt tweede kind met overspelige ex

Ingewikkelde situatie, Khloe Kardashian krijgt tweede kind met overspelige ex

Khloe Kardashian en Tristan Thompson verwachten een tweede kindje. Opmerkelijk: het stel is sinds januari niet meer samen. Khloe Kardashian is zelf niet zwanger, het kind wordt gebaard door een draagmoeder. 

Vreemdgaan

Khloe en Tristan zijn al sinds het begin van dit jaar uit elkaar. Al rond de geboorte van hun dochter True circuleerden er beelden van een vreemdgaande Tristan en Khloe verbrak de relatie. Toch kwam het koppel weer bij elkaar en samen zorgden zij voor hun dochter. 

Draagmoeder al zwanger

Toen afgelopen december bleek dat de basketballer een kind had verwekt bij een andere vrouw, was de maat toch vol en zette Khloe opnieuw een punt achter de relatie. De draagmoeder van Kardashian en Thompson was toen al zwanger.

Dankbaar

"We kunnen bevestigen dat True een broertje of zusje krijgt dat in november is verwekt", aldus een woordvoerder tegen CNN. "Khloe is onwijs dankbaar dat een geweldige draagmoeder haar hiermee zegent. We hopen op wat privacy zodat Khloe op haar familie kan richten."

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Ohmamamia

  Gelukkig heeft ze alle middelen om het kind te verzorgen als single mom. Dat krijg je met zulke instabiele relaties/mensen.

 • Sharon

  Wat is er ingewikkeld aan de situatie?

 • Nog-even!

  Arme kinderen...

 • Hopeful2020

  Dit dus..

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50