Iedereen met een baarmoeder moet deze korte docu even kijken

Iedereen met een baarmoeder moet deze korte docu even kijken

Er is weinig leuks aan ongesteld zijn, laten we eerlijk zijn. Het is alleen fijn dat je weet dat er een baby in je buik kan groeien en een reminder dat je niet zwanger bent (over het algemeen). Maar voor de rest? Mweeeeeh.

Daarnaast merk je ongetwijfeld dat veel vrouwen hier niet graag over praten. Er heerst een stigma rond ongesteld zijn, wat natuurlijk belachelijk is: het is de natuur en je lichaam doet haar werk. Thinx is een Amerikaans bedrijf dat ‘period panties’ verkoopt en het wil dat we anders tegen ongesteld zijn aankijken.

Daarom hebben ze een korte docu gemaakt over de baarmoeder en menstruatie van een vrouw. De documentaire begint luchtig met grappige anekdotes van vrouwen die een keer een gênante ‘ongesteldheidssituatie’ hebben meegemaakt (wie niet?!) en gaat vervolgens in op wat er nu precies in je lichaam gebeurt en en het taboe dat erop rust.

Like Babybytes.nl op Facebook en Twitter voor meer leuke artikelen!

Bron: HelloGiggles

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50