Hup, rits open en aan de borst!

Hup, rits open en aan de borst!

Natuurlijk zijn er borstvoedingsshirts, maar de meest ideale, laat staan hippe, hebben we nog niet gespot. De Britse Lauren Jane Hampshire wil daar verandering in brengen met haar Milky Tees.

Ze zijn hip en ze zijn handig, de borstvoedingsshirts van Milky Tee Company. De vrouw achter dit bedrijf is Lauren Jane Hampshire die borstvoeding wilde geven en geen leuke, hippe en handige borstvoedingsshirts kon vinden.

Lees ook:
Wat doe jij tijdens het geven van borstvoeding?

Zelf aan de slag

“Ik ben een t-shirt en jeans meisje en ik kan me herinneren dat ik dacht ‘Kon ik maar een shirt vinden waarmee ik makkelijk borstvoeding kon geven.”

Dus ging ze zelf maar aan de slag. Samen met haar schoonmoeder, die handig is met de naaimachine, flanste ze een paar super trendy t-shirts in elkaar waarmee je makkelijk en discreet je baby kunt voeden. Aan beide zijkanten van het shirt zit een rits verborgen en op het shirt staan leuke quotes als ‘Coffee + Concealer’ of ‘Bossing it’.

Ze richtte begin dit jaar haar bedrijf op en inmiddels heeft ze al ruim 600 shirts verkocht. Het is de bedoeling dat ze in de toekomst ook shirts met lange mouwen en sweatshirts gaat produceren.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50