Humor: vader houdt groei zoontje bij met een kaassandwich

Humor: vader houdt groei zoontje bij met een kaassandwich

Normaal gesproken houd je de groei van je kind bij met bijvoorbeeld een meetlint, maar deze vader heeft een andere originele manier gevonden om de groei van zijn zoon bij te houden: namelijk met een kaassandwich!

Lucas was twee weken oud toen zijn ouders Brad en April Williams hun favoriete eten thuis lieten bezorgen: een cheesesteak, een bekend lekkernij uit Philadelphia, Verenigde Staten. Het is een sandwich met dunne plakjes steak dat op een speciale manier is gegrild, overdekt met uien en gesmolten kaas.

Lees ook:
Houd de groei en het gewicht van je kindje bij via onze site!

Dezelfde lengte als de sandwich

Toen Brad zijn broodje in zijn handen had, zag hij dat zijn sandwich ongeveer dezelfde lengte had als zijn zoontje. Hij nam een foto en plaatste ‘m op social media. Hij kreeg er zo veel leuke reacties op dat hij besloot er een maandelijkse traditie van te maken.

Zijn zoontje is inmiddels twee jaar oud en zit in de twee-is-nee-fase. Hij heeft daarom weinig zin meer om met een cheesesteak op de foto te gaan.

Desondanks geniet Lucas zelfs internationale bekendheid. Zo wordt hij in Duitsland ‘das Sandwich Baby’ genoemd.

Bijna net zo groot als een banaan

Behalve met een kaassandwich kun je ook met iets anders de lengte van je kind opmeten:

Bron: Today.com, Foto: Brad Williams

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50