Hond Lucy perfecte hulp in huis voor tweeling

Als je een tweeling hebt dan heb je je handen vol en kun je wel wat hulp gebruiken. Dit stel heeft de perfecte hulp in huis gevonden: hun hond Lucy! 

Lucy is altijd al een soort dochter geweest van Josh en Kelly Rheaume, die de hond al hebben sinds ze met elkaar aan het daten waren. Toch was het stel benieuwd hoe de inmiddels 7-jarige Lucy zou reageren als het gezin met een tweeling zou worden uitgebreid. Toen de tweelingmeisjes Lily en Lennon waren geboren keek ze in eerste instantie een beetje de kat uit de boom. ‘De eerste vijf, zes dagen was ze wat afstandelijk. Ze ging dan in het autozitje zitten om hun plek in te nemen en aandacht te krijgen.’ 

Perfecte hulp in huis

Maar gelukkig wende ze snel en was ze helemaal weg van de meisjes. Bovendien bleek ze de perfecte hulp te zijn! ‘We kregen snel door dat we haar moesten betrekken bij de tweeling.’ Met alle trucjes die het stel haar hadden geleerd, kon ze betrokken worden bij de verzorging van de tweeling.

Video's op TikTok

Josh besloot de skills van Lucy op TikTok te plaatsen en de video's gingen compleet viraal!

@uhohtwins Got time to fight grime? an evening of laundry with my girl, Lucy! #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #foryourpage #love #dog #beautiful #funny #animals #lucygoosethedog #uhohtwins @attitude_living @carters #viral ♬ Eye of the Tiger - Survivor

Lees ook:

Grappig en mooi: de relatie tussen baby en hond
Lief: hond steunt baasje tijdens bevalling

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50