Grappig en mooi: de relatie tussen een baby en een hond

Grappig en mooi: de relatie tussen een baby en een hond

Het is altijd even afwachten hoe je huisdier reageert als er een nieuw gezinslid wordt geboren, maar bij Golden Retriever Murphy en baby Rowan was het liefde op het eerste gezicht. De vader van Rowan maakte grappige striptekeningen over de relatie tussen zijn zoontje en hond Murphy. Lees en geniet!

Vader Nate Anderson laat BoredPanda.com weten dat hij op het idee van de strip kram na de geboorte van zijn zoon Rowan. “Mijn leven veranderde door dit kleine bewegelijke jongetje dat mijn huis vulde met gelach en poep. De dieren wisten in eerste instantie niet zo goed wat ze van hem moesten denken, maar Golden Retriever Murphy vond hem meteen cool. Rowan is gek op de hond en straalt als Murphy in zijn buurt is. Ik begon striptekeningen te maken geïnspireerd door mijn fantasieën over wat er tussen hen speelde.”

Wat ze van elkaar leren

baby hond

Wat ben jij?

baby hond

Gedragen worden: zo fijn!

baby hond

Over eten

baby hond

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50