Hoe krijg ik mijn kind uit de speeltuin?

Hoe krijg ik mijn kind uit de speeltuin?
 • in Opvoeding
 • 3
 • 476
 • 09/07/2024

Het was een heerlijke dag in de speeltuin, maar nu is het weer tijd om naar huis te gaan? Alleen... je peuter denkt daar heel anders over? Hoe krijg je het voor elkaar dat je je kind uit de speeltuin krijgt? Opvoedcoach Annelies maakte er een podcast over waarin ze tips geeft!

Voor de Volkrant werd ik een tijdje geleden geïnterviewd over de vraag: 'Hoe krijg je je kind uit de speeltuin?’. Mocht je dat hebben gemist dan kun je luisteren naar mijn podcast waarin ik advies geef over hoe je dat voor elkaar krijgt.

Zó krijg je je kind uit de speeltuin

Lees ook:

Samen spelen, samen delen? Opvoedcoach geeft advies
Als je kind steeds speelgoed afpakt. Wat kun je doen?

Beeld: Maksym Kaharlytskyi via Unsplash

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Mijn naam is Annelies Bobeldijk van WOW! Opvoedcoaching en ik leer ouders van jonge kinderen hoe ze Realistisch kunnen Opvoeden.

Want je kunt liefdevol opvoeden, zónder te pamperen. En je kunt duidelijk zijn, zónder autoritair te zijn.

Misschien heb je mijn naam wel eens voorbij zien komen in de krant, want ik word regelmatig geïnterviewd door diverse landelijke media, zoals bijvoorbeeld NU.nl, het RTL Nieuws en dagblad Trouw. Inmiddels heb ik al meer dan 10.000 ouders geholpen met mijn methode Realistisch Opvoeden.

Naast opvoedcoach ben ik zelf moeder van 4 jongens (11, 9, 6 en 3) en ik weet dus als geen ander dat de theorie iets heel anders is dan de praktijk.

Volg mij op Instagram (@wow_opvoedcoaching), want daar deel ik iedere dag tips om het opvoeden leuker en makkelijker te maken of neem een kijkje op mijn website www.wowopvoedcoaching.nl

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


 • Assiral

  Optillen en gaan 馃檮馃槄

 • Rupsje1995

  Hahaha, joh 馃槀

  Ben benieuwd hoe je daar een podcast over vol moet kletsen

 • Chudo

  Haha echt he.

  5 min van te voren aangeven we gaan over 5 min

  Wilden ze niet dan al brullend en spartelend over de schouder en meenemen

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50