Hilary Duff onder vuur omdat ze oorbellen bij haar baby liet schieten

Hilary Duff onder vuur omdat ze oorbellen bij haar baby liet schieten
  • in Baby
  • 3
  • 7722
  • 04/07/2019

Hilary Duff kreeg flink wat kritiek over haar heen nadat ze op Instagram een foto plaatste waarin ze toegaf dat haar dochtertje van acht maanden oorbellen heeft. 

Ontvolgen

De 31-jarige moeder plaatste de foto van Banks Violet Blair in eerste instantie om het kapsel, maar plaatste er ook bij dat ze oorbelletjes gekregen heeft. Het internet barstte los. Haar volgers plaatsten gemene reacties en verklaarden zelfs dat ze Hilary niet langer wilden volgen. 

Kindermishandeling

De reacties waren niet mild en er werd zelf kindermishandeling verweten omdat het laten schieten van oorbellen onnodig pijn veroorzaakt bij een kindje. Ook vonden mensen dat kinderen zelf de keuze moeten maken om oorbelletjes te nemen. 

Kritiek

Het is niet de eerste keer dat Hilary kritiek krijgt op internet. In 2016 plaatste ze een foto waarop ze haar zoon op de mond kust en ook dat viel niet in goede aarde bij haar volgers. 

Vanaf wanneer mag jouw kindje oorbellen? Of heeft hij/zij die al?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50