Hilarische video: ouders willen kleintjes laten lachen voor de foto

Hilarische video: ouders willen kleintjes laten lachen voor de foto

Hoe leuk is het om een prachtige kerstfoto te maken van alle kleintjes in de familie? De vraag is: hoe krijg je ze allemaal tegelijkertijd lachend op de foto? Mary Dy maakte een video van haar familie toen er een familiefoto werd gemaakt en het resultaat is hilarisch maar waarschijnlijk ook zeer herkenbaar!

Op de video is te zien hoe de kleine familieleden in kerstkostuum met kerstverlichting op de bank zijn geïnstalleerd voor een familiefoto.

Lees ook:
Vader trekt kleuter 'naughty' kersttrui aan

Tegelijkertijd lachen!

Mary filmde haar familieleden terwijl ze allemaal hun uiterste best deden om alle kleintjes te laten lachen. En je weet dat het soms héél moeilijk kan zijn om kinderen tegelijkertijd te laten lachen op het moment suprême. Dus als je ziet dat iedereen alles uit de kast haalt om een lach tevoorschijn te toveren, kun je het je misschien voorstellen dat jij eerder de lachstuipen krijgt dan de kinderen. Kijk maar:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50