Hilarische foto’s: kinderen die in slaap vallen op de raarste plekken

Hilarische foto’s: kinderen die in slaap vallen op de raarste plekken

Tijdens het eten, voor de tv, tijdens het spelen van een spelletje: kinderen kunnen op de mafste momenten in slaap vallen, heerlijk! Dit levert natuurlijk de grappigste momenten op en die móeten natuurlijk even vastgelegd worden…

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: Superstarlifestyle

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Lusenda

  Haha dat kind in die schoen is gewoon flauw gevallen van die stink geur haha. Van die wc vind ik wel vies hoor. Met die hond is grappig wat doet die speen bij die hond haha

 • Barbamammie79

  Aan de ene kant grappig.... Maar eigenlijk denk ik: aaah wat zielig..... Je kunt je kind toch wel op tijd in z'n bed leggen?.....Ik ben meer van de regelmaat... Dus eigenlijk heb ik helemaal niet van zulke foto's hier thuis.... Die van ons lagen heerlijk in bed, in een frisse kamer met de gordijnen dicht... Saaie moeder ben ik.

  Ik vind het gewoon sneu als ze zo ergens instorten....

  Onze kinderen sliepen wel in de auto, hoor, maar verder eigenlijk nergens anders dan in hun bed.

 • Soccer-Mom

  Het zit mij dwars, al die foto's zomaar zonder toestemming van het net geplukt. De originele bron doet nog aan bronvermelding van de foto's maar hier ontbreekt bij nagenoeg ieder artikel op deze site de bronvermelding van de foto. Waar komen de foto's vandaan, vraag ik mij af. Ik neem aan dat het bekend is bij Babybytes dat er auteursrechten kunnen rusten op die foto's en wat de gevolgen van oneigenlijk gebruik kunnen zijn. Just a warning.

 • tantnana

  Sommige houdingen lijken me niet echt gezond, maar is wel grappig om te zien. Mijn dochters hebben dit nog nooit voorgehad.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50