Hilarisch: Kraantje Pappie zingt slaapliedje voor zijn babydochter

Hilarisch: Kraantje Pappie zingt slaapliedje voor zijn babydochter

Je baby wil niet slapen dus verzin je van alles om dat wel voor elkaar te krijgen. Kraantje Pappie heeft een hilarisch slaapliedje voor zijn babydochter bedacht: “And now we sleep een twee hatsiebatsie!”

Zanger Kraantje Pappie heeft geluk dat hij zo creatief is en goed kan zingen. Zo kan hij mooie liedjes zingen voor zijn babydochter, zeker als ze weigert te slapen…

Lees ook
Gááp: hopelijk helpen deze tips als je baby niet wil slapen

Grappige tekst

Maar goed, het is natuurlijk ook jammer om te slapen als je vader zulke grappige teksten maakt, dan blijf je geboeid luisteren. Dus of dit nu het perfecte slaapliedje is, is nog maar de vraag. De tekst vinden we wel geweldig. Luister maar:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden