Hilarisch: bewerkte familiefoto’s door professionele fotograaf gaan viraal

Hilarisch: bewerkte familiefoto’s door professionele fotograaf gaan viraal

Als je deze foto’s ziet dan denk je dat het vast een grap moet zijn. Maar niets is minder waar: dit zijn de familiefoto’s die door een professionele fotograaf zijn gemaakt én bewerkt. Ze werden op Facebook gedeeld en gingen compleet viraal.

De Amerikaanse Pam Dave Zaring was stomverbaasd toen ze de foto’s kreeg die ze had laten maken door wat zij dacht, een professionele fotograaf. De gezichten van haar zelf en haar gezin waren op een vreemde manier bewerkt waardoor het lijkt alsof ze allemaal een masker op hebben.

Lees ook:
Hilarische foto's: kinderen op een huwelijksfeest

Ze deelde de zes foto’s op Facebook waarna de post compleet viraal ging.

Geen grap: dit is echt!

“Oké, dit is geen grap. We hebben een fotograaf, die beweerde een professional te zijn, $2-250 betaald voor een familie fotoshoot. Bekijk deze foto’s eens die we dus echt kregen aangeleverd. Ze vertelde dat de schaduwen echt heel slecht waren op een mooie, onbewolkte, zonnige dag en dat haar docent haar nooit had geleerd om foto’s te retoucheren… Ik heb letterlijk nog nooit zo hard gelachen in de afgelopen JAREN!!!! Dit verzin je toch niet. Nogmaals, dit is GEEN grap - het eindproduct.

Honden

Wat zo opvallend is, is dat de gezichten van iedereen op een masker lijkt, maar dat de honden er juist heel goed op staan.

Pam vertelde Popsugar.com dat de fotograaf, voordat ze de foto’s kreeg, tegen haar had gezegd dat de honden er goed op stonden… Vind je het gek als je de foto’s bekijkt…

Nieuwe fotoshoot aangeboden

Pam kreeg haar geld helaas niet terug, omdat de koop definitief was. Ze kreeg wel een nieuwe fotoshoot aangeboden, maar die heeft ze vriendelijk afgewezen. Pam had nog om de onbewerkte foto’s gevraagd, maar tot nu toe heeft ze die nog steeds niet ontvangen.

De twee zonen van Pam vonden de foto’s eigenlijk wel ‘cool’. “Blijkbaar is het de droom van elk kind om viraal te gaan.”

Tips

Pam heeft nog wel advies voor anderen als ze een professionele fotograaf voor een familie fotoshoot willen inschakelen.

  • “Doe meer research”
  • “Betaal pas als je het eindproduct in handen hebt. Elke klant moet blij zijn met wat hij krijgt.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50