Hilarisch: baby zorgt voor slappe lach tijdens zijn doop

Hilarisch: baby zorgt voor slappe lach tijdens zijn doop
  • in Baby
  • 0
  • 786
  • 08/01/2024

Een doop is een serieuze zaak, maar dat liep even anders toen het zoontje van Candace Williams werd gedoopt. De TikTok-video werkt behoorlijk op je lachspieren en gaat dus heel begrijpelijk viraal.

Candace heeft twee kinderen. Haar jongste, een jongetje van 11 maanden, werd onlangs gedoopt en de TikTok-video die door haar zus Natalie werd gemaakt en op TikTok werd gepubliceerd, maakte heel wat los.

Video

Op de video is te zien dat het zoontje van Candace, Sullivan, wordt gedoopt. Hij wordt omringd door familie en vrienden en alles lijkt helemaal volgens plan te gaan...Maar dan...

@nattyiceicebabyy @Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong Oh No - Kreepa

Bijbel in het heilige water

Plotseling gebeurt er iets totaal onverwacht: Sullivan slaat de bijbel uit de handen van de priester. Het heilige boek valt pardoes in het heilige water. De priester lijkt in eerste instantie een beetje geïrriteerd, maar lost het probleem zonder een krimp te geven op een professionele manier op. “Hij pakte het boek uit het water en ging onverstoord door", vertelt moeder Candace.

Doorweekt

“Hij sloeg de bladzijden om ook al waren ze doorweekt. Haar man had grote moeite om zijn lachen in te houden elke keer als hij de kletsnatte pagina's omsloeg. “Ook mijn broer kon nauwelijks zijn lachen inhouden net als mijn schoonmoeder.”

Grappig

“Toen Sullivan eindelijk werd gedoopt en er water over zijn hoofdje werd gesprenkeld keek mijn zoontje iedereen aan en lachte iedereen toe. Hij weet dondersgoed wanneer hij grappig is.”

Excuses

Later bood de moeder haar excuses aan aan de priester, maar die zei dat alles goed was. “Het was de eerste keer dat hij iemand moest dopen en ik weet zeker dat hij dat nooit meer zal vergeten!”

Is jouw kindje gedoopt?

Lees ook:

Volg BabyBytes ook op TikTok
Als je man flauwvalt tijdens de bevalling

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50