Het internet ligt in een deuk om deze papa-outfit

Het internet ligt in een deuk om deze papa-outfit

Laten we gewoon even eerlijk zijn: vaders en moeders zijn allebei goed in andere dingen. Zo kunnen vaders stoeien als de beste en kun je - als moeder zijnde - het uitkiezen van een leuke babyoutfit maar beter zelf doen. De foto van Brooke Basso, van de door haar man uitgekozen outfit voor hun dochtertje, is een erg goed voorbeeld hiervan. Hij gaat dan ook viraal, en iedereen lacht zich rot. Zó herkenbaar!

"Normaal gesproken kleed ik onze dochter Olivia aan, voordat ze 's morgens naar het kinderdagverblijf gaat", vertelt Brooke aan Scary Mommy. "Maar ik had een sollicitatiegesprek, dus mijn man Jeremy bracht Olivia. Toen ik haar ophaalde, dacht ik nog even dat ze geknoeid had en ze op het kinderdagverblijf geen schone kleding meer voor haar hadden gehad. Maar de leidster moest lachen en vertelde dat ze in deze kleertjes gebracht werd!" Ze vervolgt: "Jeremy en ik hebben er de hele avond om gelachen!" En wij dus ook! 

Hilarische reacties

Vaders blijken over een collectief gebrek aan fashion sense te beschikken, als het om babykleertjes gaat. De reden dat deze foto viraal gaat, is dan ook dat hij enorm herkenbaar is voor andere moeders. Hoe dan ook, we kunnen wel concluderen dat wij de kinderen maar gewoon aan moeten blijven kleden. Of dat we extreem duidelijke instructies moeten geven om soortgelijke fails te voorkomen ;-)

Hebben jullie nog een foto van een bizarre papa-outfit?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • seonsyain

    Nou, geen foto van een slechte outfit, maar wel zo'n typische onwetende papa-ding. Mijn man bracht onze zoon van toen bijna 3 jaar oud naar bed. De volgende ochtend was het hele bed nat. Wat bleek: De luier die hij onze zoon om had gedaan was maat 1 ipv maat 4. Achter in de kast had nog een heel klein maatje gelegen die ik had bewaard ivm dat ik destijds een paar keer had opgepast op de baby van mijn zus. Hoe hij zo'n kleine pamper om had gekregen bij onze zoon is mij nog steeds een raadsel. Zijn reactie met een gezicht die zich van geen kwaad bewust was: "Ik vond al dat het zo strak zat, maar ik dacht het zal wel goed zijn."

  • Barbamammie79

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50