Heftig: ouders slapen 3 uur per nacht in Nanny On Tour

Heftig: ouders slapen 3 uur per nacht in Nanny On Tour
  • in Moeder
  • 0
  • 5662
  • 06/04/2016

Gisteravond in het programma van übernanny Jo Frost - Jo Frost: Nanny On Tour - kwam er een situatie aan bod waar je al moe van werd door ernaar te kijken. Laat staan als je er middenin zit..! De ouders Bas en Ella worden om de paar uur wakkergemaakt door hun kinderen Matt (3) en Siara (1), wat ervoor zorgt dat ze al zo'n anderhalf jaar lang drie uur per nacht slapen... *gaap*

Het gigantische slaaptekort zorgt er natuurlijk ook voor dat het overdag niet zo gezellig is in huis. De lontjes worden steeds korter en de kleine Matt is erg opstandig en te hardhandig naar Siara toe.

Slaaptraining
Moeder Ella heeft moeite met streng zijn voor de kinderen en vader Bas moet bepaald gedrag van zijn zoon leren te negeren. Tenslotte krijgt het gezin ook nog een slaaptraining waardoor de ouders weer fatsoenlijke nachten kunnen slapen. Thank God...!

Bekijk de gehele aflevering HIER.

Is dit voor jou herkenbaar of totaal niet?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: Lindanieuws

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50