Hannah werd zwanger van een drieling op de eerste date terwijl ze de pil slikte

Hannah werd zwanger van een drieling op de eerste date terwijl ze de pil slikte
  • in Moeder
  • 2
  • 9261
  • 23/02/2019

Zwanger worden op je eerste date is niet ideaal, laat staan als het een drieling blijkt te zijn. Het overkwam de 29-jarige Hannah, ze kwam een oude vlam Ben tegen op een feestje en belandde met hem in bed.

Aan de pil

Hannah beweert dat ze wel degelijk aan de pil was tijdens de vrijpartij. Het is niet de eerste keer dat ze zwanger werd terwijl ze aan de pil was. Op haar achttiende raakte ze voor het eerst in verwachting en werd dochter Megan geboren. Daarna volgde dochter Charlie, ook terwijl ze aan de pil was.

Implantaat

Na Charlie wilde Hannah geen risico’s meer nemen en ze besloot voor een anticonceptie implantaat te gaan. Na acht jaar gaf dit toch problemen en daarom was ze sinds kort weer aan de pil.

Lees ook: 
Zo zie je eruit als zwanger bent van een drieling

Ongesteld

In eerste instantie werd Hannah gewoon ongesteld, maar twee weken later werd ze opeens wakker met een heftige bloeding. Ze haastte zich naar het ziekenhuis en daar zeiden ze dat ze mogelijk zwanger was. “Ik belde Ben op en hij kwam naar het ziekenhuis. Toen ze de echo maakten, zei ze: “Daar is een hartslag. En daar is een tweede hartslag. En daar is de derde”, zegt Hannah in The Sun.

Niet identiek

Hannah dacht dat er een grapje gemaakt werd, maar het was echt waar. De drieling is niet identiek, ze komen dus allemaal van een andere eicel. “Mijn lichaam had het dus niet alleen voor elkaar gekregen zwanger te worden terwijl ik aan de pil was. Het heeft zelfs drie eicellen tegelijk geproduceerd en ze waren allemaal bevrucht”, aldus Hannah.

Ken jij iemand die zwanger werd terwijl ze de pil slikte?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50