Handig luiers: ze zijn echt multifunctioneel!

Handig luiers: ze zijn echt multifunctioneel!

O jee, luieralarm! Maar wist je dat luiers niet alleen maar handig zijn om de kleine en grote boodschappen van je kind op te vangen. Luiers zijn echt multifunctioneel!

Dat stapeltje luiers op de commode of in de luiertas is niet alleen handig om je kleine te verschonen, je kunt ze op vele andere manieren gebruiken.

Lees ook:
Je kind op laten groeien zonder luier? Het kan!

  1. Een kind dat autoziek is en ook echt overgeeft, veroorzaakt een behoorlijk rommeltje in je auto. Luiers zijn dan superhandig om de boel een beetje schoon te maken.
  2. Geen zakdoek bij de hand voor het wegvegen van tranen of snot: gebruik een luier!
  3. Lekker zo’n koude milkshake of smoothie, maar je handen worden er niet warmer van. Doe een luier om de beker om koude handen te voorkomen.
  4. Heb je autopech of moet je iets bijvullen onder de motorkap en zitten je handen nu onder de zwarte vegen? Met een luier en wat natte billendoekjes zijn ze zo weer schoon en fris!
  5. Ben je de vriezer aan het ontdooien dan zijn luiers de ideale manier om al het gesmolten ijs te absorberen.
  6. Op vakantie naar een zonnig land en je bent het zonnehoedje van je kleine vergeten? Zet een luiertje op zijn bolletje.
  7. Soms zijn glijbanen te vies voor woorden. Gelukkig kun je met een luier heel wat viezigheid weghalen voordat je je kind van de glijbaan af laat glijden.

Heb jij nog tips? Deel ze hieronder!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50