Grappige strips: het herkenbare drukke leven van een moeder

Grappige strips: het herkenbare drukke leven van een moeder

Het leven van een moeder voelt soms echt aan als een ware achtbaan. Helene Weston, een Britse moeder van een 4-jarig meisje kan erover meepraten en maakte zeer herkenbare strips!

Helene werkt parttime in de marketing van een kinderkledingbedrijf en in haar vrije tijd legt ze haar dagelijkse leven graag vast in herkenbare striptekeningen. “Ik ben altijd al gek geweest op tekenen en schilderen. Dus al ik vrij ben, probeer ik alle huishoudelijke taken te negeren en ga ik iets creatiefs doen”, vertelt ze aan HuffingtonPost.

Lees ook:
Hilarisch herkenbare mamamomenten

Inspiratie

In eerste instantie tekende ze vooral dieren, maar sinds ze moeder is, haalt ze meer inspiratie uit het moederschap. “Mijn eerste moedertekening was van mezelf in een pyjama, terwijl ik er helemaal doorheen zat. Ik hoop dat dat herkenbaar is voor andere moeders.”

Haar striptekeningen deelt ze via haar Facebookpagina en Instragram.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50