Hilarisch herkenbare mamamomenten

Hilarisch herkenbare mamamomenten

Dat niet je kind, maar je man wel doorslaapt elke nacht, dat je onder de plasvlekken zit, dat je zo’n zin hebt in flesje, nee niet die fles: dat flesje wijn! Deze en heel veel andere hilarische mamamomenten legde illustratrice Brenda Li vast met haar grappige striptekeningen.

“Eerst tekende ik over mijn getrouwde leven,” vertelt ze aan de HuffingtonPost. Maar dat veranderde toen ze zwanger werd, toen werd het moederschap het hoofdonderwerp van haar tekeningen. “Ik begon met mijn ervaringen als zwangere en toen met mijn chaotische leven als moeder.”

Bekijk ook:
Wat er voor mannen verandert als ze vader worden

Inspiratie

Inmiddels is ze moeder van een 3-jarige peuter die vaak zowel Li als haar echtgenoot te slim af is. Ze heeft in ieder geval genoeg inspiratie voor haar serie ‘Summer and Muu’ dat haar al veel volgers op Facebook en Instagram heeft opgeleverd.

“Hij is een vastberaden mannetje. Hij is vastbesloten om ons helemaal gek te maken,” zegt de moeder. Haar laatste Summer and Mu-project is het boek met strips: ‘Parenting: You Will Never Pee Alone Again’.

Kijk en herken

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50