Goed nieuws voor alle mama’s die van patat houden, er is nu koolhydraatarme friet

Goed nieuws voor alle mama’s die van patat houden, er is nu koolhydraatarme friet

Patat is toch echt wel onze guilty pleasure, maar we moesten onze consumptie hiervan helaas een beetje binnen de perken houden. Maar dat hoeft niet langer met de komst van de frieten van Leon&Leon! 

Dit is namelijk ‘s werelds eerste koolhydraatarme friet. Er zitten 30% minder koolhydraten, calorieën en vet in. Dit komt doordat de patat van Leon&Leon wordt bereid met koolhydraatarme aardappelen. En daarnaast is de friet juist ontwikkeld om bereid te worden in de airfryer en hoef je dus geen frituurvet te gebruiken.

 De patatjes zijn ontwikkeld door de Nederlandse schrijver Leon de Winter en zijn neef hartchirurg Leon Eijsman. Leon de Winter kreeg in 2012 te horen dat hij op een koolhydraatarm dieet moest en ging daarom samen met zijn neef op zoek naar een oplossing voor hun favoriete snack. De koolhydraatarme aardappelen van Colomba zijn hier perfect voor als ze in hun natuurlijke coating zijn omhuld.

Je kunt de friet nu verkrijgen in de supermarkt, en daar wordt mening mama + kind blij van toch?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50