Gender reveal party lijkt wel een aardbeving!

Gender reveal party lijkt wel een aardbeving!

Er worden tegenwoordig de gekste gender reveal party’s georganiseerd. Zo dachten de inwoners van het Amerikaanse Kingston, New Hampshire, dat er een aardbeving plaatsvond tijdens zo’n feestje.

Word het een jongen of een meisje? Een Amerikaans stel wilde het bekendmaken met een knap. Hiervoor kochten ze 36 kilogram springstof Tannerite om ontploffing te laten brengen. Het poeder dat na de explosie overbleef verraadde het geslacht van hun ongeboren kind.

Lees ook
De allerleukste gender reveal-video's op een rij

Aardbeving?

Het springstof werd in een steengroeve tot ontploffing gebracht, maar de knal was zo enorm dat de inwoners van Kingston, een plaatsje dat een aantal kilometers van de steengroeve is verwijderd, dachten dat het om een aardbeving ging. Zo vielen er schilderijtjes van de muur en meldde iemand dat de fundering van zijn huis was beschadigd.

De man die de overigens legale springstof heeft gekocht, heeft zich inmiddels bij de politie gemeld en die gaat onderzoeken wat er nu precies is gebeurd.

En wat nu het geslacht van het ongeboren kind was…Het is een jongetje!

Bron: Welingelichtekringen.nl en NBC

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50