De allerleukste gender reveal-video's op een rij

De allerleukste gender reveal-video
  • in Overig
  • 0
  • 17611
  • 23/11/2016

Eén van de leukste momenten aan allebei mijn zwangerschappen, vond ik de momenten waarop ik erachter kwam dat ik respectievelijk een zoon en een dochter verwachtte. De eerste keer was dat gewoon bij de echoscopist in op de tafel, de tweede keer kwamer een heuse gender reveal-taart aan te pas. Een ontzettend hysterisch moment, maar ik had het voor geen goud willen missen.

Sindsdien vind ik het dan ook ontzettend leuk om naar speciale gender reveal-video's te kijken op Youtube. Hieronder enkele van mijn favorieten! ;-)

Baby nummer 7

Stel: je hebt al zes zoons en wilt dolgraag een zusje aan al die geweldige zoons toevoegen. Dan sta je vast te trillen op je benen op het moment dat je de taart - met daarin roze- of blauwe vulling - aan gaat snijden. De reactie in het filmpje stelt dan ook niet teleur! 

Extra verrassing

Dit stel maakt het geslacht van hun tweeling aan familie en vrienden bekend. Maar dan hebben ze nog een extra verrassing, waar echt helemaal niemand vanaf wist... 

Zenuwslopend

Als je dan toch hebt besloten om het geslacht van je kindje te willen weten, doe het dan maar gewoon meteen. In plaats daarvan heeft dit gezin besloten hun zoontje allerlei roze- en blauwe ballen uit een doos te halen. Van welke kleur de meeste ballen zijn, dat is het geslacht van de baby. Het filmpje zelf duurt een beetje lang, maar als je doorspoelt naar 6.25, zit je goed!

Tweeling

De reacties van eerdere kindjes op het geslacht van hun nog ongeboren broertje of zusje is zó lief! Meestal hebben ze echt al een voorkeur die ze niet onder stoelen of banken steken. Deze drie broertjes hadden ook wel een voorkeur, aan hun enthousiaste reactie te zien, als ze de dozen met ballonnen uitpakken! 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50