Gaby Blaaser en vriend Robin onthullen geslacht in Instagram post

Gaby Blaaser en vriend Robin onthullen geslacht in Instagram post

Gaby Blaaser, voormalig bachelorette en oud deelneemster van Echte Meisjes in de Jungle, krijgt een meisje! In een Instagram post van 11 februari kondigt ze het geslacht aan van haar nog ongeboren kindje door middel van een heel leuke genderreveal! 

Ongelukje 

'Het was het beste ongelukje dat ons had kunnen overkomen.' zegt Gaby in een persbericht. De influencer kwam er in december achter dat ze in verwachting was tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle en is per direct uit het programma gestapt.  

Instagram 

In de post, geplaatst op haar account @gaby.blaaser schiet het koppel een party popper in de lucht met roze snippers, wat wijst op een meisje. 'What a day', schrijft Gaby eronder.  

Eerder dit jaar plaatste ze deze spiegelselfie met haar prachtige, zwangere buik. 

 

Wij wensen Gaby en Robin al het geluk toe met dit geweldige nieuws! 

Lees ook

Influencer Gaby Blaaser zwanger
Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Iboi

    Wie hier op Babybytes vindt dit soort aandachtvragerij nu echt leuk om te lezen. Interview liever een moeder met een reeel leven, zoals de leden hier.

  • Assiral

    Wat een overdreven feest voor een geslacht馃ゴ

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50