Funny: papa vindt manier om borstvoeding aan dochter te geven

Funny: papa vindt manier om borstvoeding aan dochter te geven

Tja, wat doe je als je vrouw weer aan het werk is na haar zwangerschapsverlof en jij als papa je kind borstvoeding wil geven? Je zou denken: helaas pindakaas, maar deze vader bedacht een briljánte oplossing.

Een vader uit Florida heeft van heel het internet applaus gekregen voor de bijzondere maatregelen die hij heeft genomen om zijn dochter gelukkig en gevoed te houden.

Nadat Chris Allens verloofde, Jennifer Capo, weer aan het werk ging, nam Chris plichtsgetrouw de borstvoeding over via een innovatieve oplossing. Ja, maar, hóe dan?! Chris knipte een gat in zijn hemd en duwde de fles van baby Destiny erdoorheen, filmde het hele proces en zette het op Facebook. De video werd later gedeeld door de grote Facebook-groep Breastfeeding Mama Talk en is sindsdien al meer dan vijf miljoen (!) keer bekeken.

Veel vrouwen reageren positief. Iemand zegt dat het hartverwarmend is en toewijding laat zien, een ander geeft ‘m een dikke pluim en vindt ‘m slim. Veel mensen kunnen de humor er in ieder geval wel van inzien!

Ook wij moesten erg lachen om de geniale oplossing van Chris. Way to go Chris!

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron & Beeld: Facebook

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Nx4

    hahahahaha geweldig, ik vind het echt een goeie

  • 5e-wonder

    Ehhh... Misschien ben ik hier een iets te nuchtere Hollander voor....

  • Mammalovesyou

    Hmmm bijzonder?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50