Fotoreportage: kleine kinderen, GROTE honden

Fotoreportage: kleine kinderen, GROTE honden

We schreven eerder al eens over Dré Hazes die zijn pitbull wel heel dicht in de buurt liet bij zijn pasgeboren zoontje. Daar kwam behoorlijk wat kritiek op via de reacties op onze Facebook-pagina. Dat snappen wij heel goed, dieren kun je nou eenmaal nooit helemaal voor 100% vertrouwen en zeker niet in de buurt van hele jonge kinderen. Dieren én kinderen zijn allebei onvoorspelbaar en snel geneigd te anticiperen op gevoel.

Dat gezegd hebbende, zijn er ook dieren die echt heel prima samen kunnen met kinderen. Ze zijn goed afgericht of de kindjes zijn al wat ouder. Ook als er een volwassene bij is, is er vaak niets aan de hand en is het het grootste gedeelte van de tijd juist fantastisch voor kinderen om een dier om hen heen te hebben. Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat ik als kind enorm veel aan (huis)dieren heb gehad. Ze bieden troost en brengen heel veel vreugde en plezier. Kijk maar:

Bron: Boredpanda.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50