Fotografe legt geboorte eigen kind vast

Fotografe legt geboorte eigen kind vast

Als fotografe is Megan Matiuzzo gewend om bijzondere momenten van andere mensen vast te leggen, maar nu ze zelf op het punt stond om te bevallen, was ze vastbesloten om die zelf te fotograferen.

Eigenlijk is ze gespecialiseerd in mode- en trouwfoto’s, maar toen ze erachter kwam dat ze zwanger is, wilde ze dat speciale moment zelf vastleggen. “Ik wilde niets liever dan zijn eerste ademteug zelf fotograferen”, zegt ze op Facebook. “Ik wist niet zeker of dit zou lukken, omdat mijn ruggenprik niet helemaal goed werkte. De pijn ging aan het eind net over mijn eigen grens heen.”

Lees ook:
10-jarige grote zus helpt bij bevalling babyzusje

Foto's

Een van de artsen liet haar weten dat bij de volgende perswee de baby eruit zou komen. Haar echtgenoot gaf haar haar fototoestel en het lukte haar om de geboorte van haar zoon vanuit haar oogpunt te fotograferen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50