Fifty Shades-acteur Jamie Dornan binnenkort voor derde keer vader

Fifty Shades-acteur Jamie Dornan binnenkort voor derde keer vader

In de film-reeks Fifty Shades of Grey speelt acteur Jamie Dornan een compleet andere rol dan in zijn dagelijkse leven. Is hij in de film een spannende verleider, in het dagelijks leven is een lieve huisvader van twee dochters. Binnenkort wordt het gezin uitgebreid, want zijn vrouw is zwanger van een derde kind.

Dornan laat in de media zeer weinig los over zijn privéleven, maar bronnen bevestigen dat ze zeker weten dat er een derde op komst is, aldus Nu.nl. Hij en zijn vrouw hebben een dochter van vier en van twee jaar.

Lees ook:
Je kunt beter geen derde kind nemen, behalve...

'Graag een jongen'

Het is nog niet bekend wat het geslacht van het derde kind is, maar de acteur liet ooit in een interview weten dat hij het leuk zou vinden als er een jongetje in zijn vrouwengezin geboren zou worden. “Ik heb altijd gedacht dat ik een jongen zou willen. Ik denk dat je als vent vaak denkt dat het een mini-versie van jezelf zal zijn. Heel narcistisch eigenlijk.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50