De meest verschrikkelijke kant van moeder zijn

De meest verschrikkelijke kant van moeder zijn

Het verzorgen van een kind met griep is verschrikkelijk, helemaal als er meerdere kinderen tegelijkertijd ziek geworden zijn. Als moeder ga je maar door, maar om te zien dat je kind zich ellendig voelt is hartverscheurend. Deze moeder plaatste een post op Facebook waarbij ze omschrijft hoe zwaar ze dat deel van het moeder-zijn vindt met een foto die eigenlijk meer zegt dan duizend woorden.

Kelli Bannister, fotografe en eigenaresse van de Facebook-pagina The Barefoot Mum, heeft drie kinderen. Haar oudste twee hadden afgelopen weken de griep. Alsof dat nog niet zwaar genoeg was kreeg haar jongste dochter Summer van 20 maanden ook de griep. Omdat ze over haar moeder overgegeven had, besloot Kelli samen met haar dochter te gaan douchen. Ze gingen samen in de douche zitten en ze hield haar dochter stevig vast. 

We kennen die momenten allemaal: je haar is vies, je shirt zit onder de kots en je realiseert je dat moeder zijn zoveel zwaarder is dan je van tevoren had gedacht. Terwijl moeder en dochter in de douche zaten kwam haar 5-jarige zoon eraan gelopen om zijn moeder te vertellen dat ze wat berichten op haar telefoon had. Hij maakte wat foto's van de twee voordat hij de badkamer verliet en de telefoon daar liet liggen. 

Kelli was de foto's helemaal vergeten tot ze ze later terugzag en 'in shock' was van wat ze zag. "Toen ik deze foto zag, viel me op hoe echt en 'rauw' de foto was. Ik twijfelde of ik deze foto moest posten, maar de foto is zo echt en laat de moeilijke kanten van het moederschap zo goed zien", vertelt ze tegen DailyMail. Niets bereidt je erop voor hoe zwaar het is om voor een ziek kind te zorgen. "Ik heb al dagen niet geslapen en ik ben fysiek en mentaal uitgeput, maar zoals elke moeder ga ik gewoon door." Kelli hoopt met het posten van deze foto dat ze moeders kan helpen die een slechte dag hebben, om de dag weer door te komen. Je bent niet alleen!

 

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Beeld: Facebook

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (11) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden