Elke kraamafdeling zou deze geweldige ziekenhuisbedden moeten hebben

Elke kraamafdeling zou deze geweldige ziekenhuisbedden moeten hebben

Elke moeder weet dat wanneer je net je baby op de wereld hebt gebracht, je hem of haar zo dicht mogelijk bij je wil houden en nooit meer los wil laten. Helaas is het zo dat de typische ziekenhuisprocedure vereist dat baby’s (soms voor uren) weggehaald worden en in een aparte wieg worden gelegd 's nachts.

Maar wat zou het toch heerlijk zijn als dat niet zou hoeven. De Australische moederwebsite BellyBelly postte deze foto op hun Facebook-pagina van een modern ziekenhuisbed met een bijgevoegd slaapgedeelte voor baby’s en ja: wij willen dat ook! Wat zou het toch fijn zijn als elke kraamafdeling zulke bedden zou hebben, toch?

Ongevaarlijk
Omdat het slaapgedeelte van de baby uitsteekt ten opzichte van de rest van het bed, is er geen gevaar dat je per ongeluk op je baby gaat liggen, maar het kleintje is wel nog dicht genoeg om te kunnen knuffelen en voeden. Plus, voor de moeders die herstellen van een keizersnede en die niet in staat zijn om het bed uit te komen om hun baby te bezoeken, is dit een geweldige uitkomst.

Wij hopen dat deze bedden binnenkort op de kraamafdeling van alle ziekenhuizen staan!

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like Babybytes op Facebook en volg ons op Twitter!

Tags: baby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

7 leden zijn nu online
Aanmelden