Een Range Rover, een Mercedes? Wat wordt de eerste (kinder)auto van jouw kindje?

Een Range Rover, een Mercedes? Wat wordt de eerste (kinder)auto van jouw kindje?

Wil je jouw kleintje dit jaar extra verwennen? Bij autovoorkinderen.nl vind je de leukste elektrische kinderauto’s in alle modellen en kleuren! Zie je jouw zoon al helemaal gaan in een matzwarte Audi of BMW en je dochter misschien wel in een zilveren Range Rover of Mercedes? Met het ruime assortiment van autovoorkinderen.nl zit voor elk kind wat bij. 

Deze elektrische kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen van één tot zes jaar. In de meeste gevallen wordt er bij een auto en afstandsbediening geleverd, waardoor je de auto ook zelf kunt besturen mocht jouw zoontje of dochter hier nog niet helemaal klaar voor zijn. Hoe fijn is dat?! Nog leuker is dat je bij elke elektrische kinderauto een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord krijgt. Zo krijg je bij het bestellen de optie om de gewenste naam in te voeren. 

Kies je auto praktisch

Bij het kiezen van de perfecte auto zijn er meerdere aspecten waar je rekening mee wil houden. De elektrische kinderauto moet natuurlijk wel praktisch zijn. Weet je van tevoren al dat je kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, ben je beter af met een kinderauto de een wat sterkere accu heeft, zoals een Beach buggy. Wil je eigenlijk het liefst jouw eigen auto matchen met een kinderauto, dan ben je hier ook aan het goede adres! Ze verkopen namelijk ook een grote selectie van de verschillende modellen. 

Naast dat je kleintje natuurlijk heel veel plezier zal beleven met zijn of haar eerste auto, komen er nog een aantal voordelen bij kijken. Zo ontwikkelen zij een gevoel van richting, het beheersen van snelheid en het vergroten van hun reflexen. Zo is de elektrische kinderauto niet alleen superleuk, maar ook nog een leerzaam! 

De kinderauto’s worden standaard geleverd met een extra sterke oplaadbare accu die langer meegaat en de elektrische kinderauto van meer kracht voorziet en de benodigde oplader daarvan. Tevens wordt er bij iedere accuauto een handleiding geleverd om deze snel en simpel te monteren. Deze handleidingen zijn ook online te downloaden, mocht hij op een mysterieuze wijze kwijt zijn geraakt. 

Op zoek naar iets stoerder?

Vind je de Range Rover toch niet stoer genoeg en ben je eigenlijn op zoek naar iets ruigers? Autovoorkinderen.nl biedt ook quads, scooter en motors aan, speciaal voor kinderen! Ook deze komen in verschillende modellen en kleuren, zodat er weer voor ieder kind weer wat bij zit! 

Bekijk het hele assortiment op www.autovoorkinderen.nl en kies het perfecte voertuig voor jouw kleintje! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Barbamammie79

    Dit vind ik echt om te huilen...

    Wauw. Wat. Een. Onzin.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50