Een prachtige zwangerschapsshoot van… een hond!

Een prachtige zwangerschapsshoot van… een hond!

Wij zijn dol op zwangerschapsshoots! De één is nog adembenemender dan de ander. Vandaar dat we hier op BabyBytes dan ook regelmatig aandacht aan besteden. Laatst kwamen we echter een zwangerschapsshoot tegen van een heel ander kaliber. 

Omdat we hem erg mooi - en vooral hilarisch bedacht - vonden, besloten we hem met jullie te delen. 

Lees ook:
Charmante zwangerschapsshoot... door een vader!

Australische fotograaf Vicki Miller besloot een prachtige fotoreportage van haar zwangere hondje Cindi te maken. Het diertje is hoogzwanger en wordt op allerlei manieren vastgelegd, precies zoals we van zwangerschapsshoots gewend zijn: een ondergaande zon voor een romantische touch, een bloemetjeskrans op haar kop en haar bolle buikje prominent aanwezig. "Toen Cindi zwanger werd, besloot ik dat ik een zwangerschapsshoot met haar wilde doen. In de eerste instantie vooral voor de grap, maar het resultaat is verbazingwekkend genoeg erg mooi geworden!" legt Vicki uit. 

En daarmee zegt ze eigenlijk precies hoe het is: de foto's zijn mooier dan we hadden gedacht. Ik zou bijna zelf ook zo'n shoot willen boeken voor mijn huisdieren ;-)

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden