Dít zijn de allerleukste beurzen voor moeders (to be)!

Dít zijn de allerleukste beurzen voor moeders (to be)!
  • in Overig
  • 0
  • 771
  • 13/01/2024

Als moeder (to be) is het niet alleen leuk om te zien welke nieuwe producten er zijn die jouw leven en dat van je kleintje een stuk makkelijker kunnen maken. Het is ook héél fijn om gebruik te maken van mooie aanbiedingen! Dat kan op deze beurzen in Nederland én in België die dit jaar weer worden georganiseerd!

Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is van 14 tot en met 17 februari te bezoeken in RAI Amsterdam. Tijdens het event voor aanstaande en jonge ouders kun je heel producten van verschillende merken testen en kopen, soms voor een aantrekkelijke beursaanbieding! Ook kun je er diverse workshops doen en lezingen bijwonen. Meer informatie: Negenmaandenbeurs.nl.

We are pregnant

We are pregnant vindt twee keer per jaar plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht: 15 - 17 maart en 4 – 6 oktober. Tijdens dit kleinschalige event kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor jezelf en je kleintje. Bij de foodtrucks kun je terecht voor heerlijke versnaperingen! Kijk op Wearepregnant.nl voor ticketverkoop en informatie.

Huisje boompje baby event

Het Huisje boompje event in Martini Plaza in Groningen is van 12-14 april en is hét familie-event van het noorden. Je vindt er een groot aanbod op het gebied van zwangerschap, baby & kids en is er genoeg te doen voor ouders en kinderen tot en met zes jaar. Kijk voor meer informatie op Huisjeboompjebeestje.nl.

Babydays in België

Ook bij onze Zuiderburen zijn er leuke beurzen met alles op het gebied van zwangerschap en baby's te bezoeken. Zo is Babydays in verschillende plaatsen in België te bezoeken:

10-11 februari: Charleroi
24-25 februari: Hasselt
9-10 maart: Gent
23-24 maart: Brussel
21-22 september: Antwerpen
28-29 september: Kortrijk
5-6 oktober Namen
9-10 november: Luik

Meer informatie vind je op Babydays.be.

Babyboombeurs in Brussel

Ook een hele leuke én grote beurs is de Babyboombeurs in Brussel van 11-13 oktober. Ook hier vind je alles voor aanstaande ouders en ouders met jonge kinderen.

Lees er alles over op Babyboombeurs.be

Lees ook:

Dít heb je nodig voor je babyuitzet
14 baby dingen die je echt bij oma thuis wil hebben liggen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50