Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer opgenomen in ziekenhuis

Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer opgenomen in ziekenhuis
  • in Baby
  • 1
  • 1473
  • 09/03/2023

Ronnie Flex en Demi de boer kregen onlangs de schrik van hun leven. Hun eenjarige dochtertje Rémi is opgenomen in het ziekenhuis in verband met uitdroging, deelt moeder Demi op haar Instagram. 

Instagram 

''Op Instagram post ik vaak alleen de leuke dingen aan moeder zijn, maar soms is het ook goed om de realiteit te laten zien'', schrijft Demi bij een foto waarop te zien is dat haar dochtertje Rémi in een ziekenhuisbedje ligt. De 27-jarige moeder deelt de redenen waarom ze aan de bel trok. ''Ze had een droge mond, sufheid, geen traantjes, veel overgeven en waterige ontlasting.'' 

Beter 

Gelukkig gaat het nu beter het meisje en er kan alweer een lachje vanaf. ‘Ze heeft gestreden en het gaat gelukkig iets beter nu.’, vertelt vader Ronnie. Voor de rapper, wiens echte naam Ronell Langston Plasschaert is, is Rémi zijn tweede kindje. De 30-jarige artiest kreeg in 2018 al een dochter met DJ Wef en is dus een trotse girldad. 

Moederinstinct 

Demi vertelt aan volgers dat haar moederinstinct klopt. ''Luister altijd naar je moederinstinct, want dat klopt altijd. Let op signalen van uitdroging.'' 

Op welk moment heb jij je moederinstinct gevolgd?

Lees ook

Wat er door je heengaat als je beseft dat je vader/moeder bent
Het ultieme moedergen

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Charliecharlie

    Sneu genoeg voor het kind, maar mijn hemel, wat een insta-dramatiek. “Ze heeft gestreden” doet mij toch aan wat andere dingen denken dan aan een buikgriep.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50